Peste la grill cu orez

de Larisel in Pangasius, 21 Noi 2013 | 2002 vizualizari

 

Noi avem un grill din acela cu aburi de se pune pe ochiul de la aragaz, iar pestele iese delicios tare la el, mancam des pentru ca ne place.

Orezul la garnitura de obicei se face simpla..insa mie nu-mi place sa-l vad asa alb, de aceea mereu il mai ajut cu vreo leguma.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de pangasius
  • jumatate de cana de orez
  • jumatate de ardei gras rosu
  • patrunjel
  • o cana jumatate de apa fierbinte
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la grill cu orez:

Cu cele doua linguri de ulei, piperul si sarea facem un amestec cu care ungem feliile de peste.


Intr-o tigaie sau oala mai mica punem un pic de ulei iar cand s-a incalzit punem ardeiul gras tocat, nu il lasam mult si punem apa fierbinte, adaugam sare si apoi punem si orezul. Cand este aproape gata, punem si patrunjelul tocat.


Punem grillul pe foc, punem apa in recipient si apoi acoperim. Se face foarte repede, mie imi place ca la sfarsit sa il mai las 2-3 minute neacoperit.


Asezam pestele langa care punem orezul.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Merge si alt peste, de exemplu macrou. Am facut si cu merluciu insa nu a ramas intreg.

2

Evident, nu e musai sa fie doar ardei gras, dar mie imi place ca-i da un pic de culoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la grill cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Lavinia 1

22.11.2013, 09:26

foarte bun pestele

Larisel 1

22.11.2013, 09:39

tanyapatap 1

22.11.2013, 16:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la gratar cu garnitura de cartofi si sos de smantana