Pangasius pane cu cartofi natur

de Julie in Pangasius, 22 Mai 2010 | 10630 vizualizari

 

Am cautat in blogosfera un mod de a pregati peste pangasius. Nenumarate feluri am gasit! Nu ma asteptam ca pangasius sa fie un peste asa de popular...M-am oprit la:
Pangasius pane cu cartofi natur- reteta gasita la Flor si putin modificata.

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri peste pangasius
  • zeama de la o lamaie
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare,piper,busuioc,vegeta
  • cartofi
  • patrunjel
  • unt
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane cu cartofi natur:

Pestele se taie in bucati mai mici si se pune intr-un bol impreuna cu zeama de lamaie. Se lasa la marinat timp de 30minute.

Batem ouale cu condimentele dupa gust si le amestecam cu 2 linguri faina.

Luam cate o bucata de peste, o trecem prin faina ,prin oua apoi prin pesmet.


Prajim pestele in ulei incins, pana se rumeneste frumos pe ambele parti.


Cartofii se curata de coaja ,se taie cuburi si se fierb in apa cu vegeta. Cand au fiert se scurg de apa si se amesteca cu putin unt si cu patrunjel tocat fin.


Servim pangasius langa cartofii natur cat sunt calzi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Ubulika 1

26.06.2010, 10:22

am o pofta!!

Julie 1

26.06.2010, 11:52

Ubulika, te poti servi! doar n-o sa te lasam cu pofta!

Adina29 1

09.07.2010, 13:21

cred ca trebuie sa fie foarte bun
am sa incerc si eu
sunt noua aici dar imi plac retetele voastre fetelor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon