Pangasius pane cu cartofi natur

de Julie in Pangasius, 22 Mai 2010 | 9467 vizualizari

 

Am cautat in blogosfera un mod de a pregati peste pangasius. Nenumarate feluri am gasit! Nu ma asteptam ca pangasius sa fie un peste asa de popular...M-am oprit la:
Pangasius pane cu cartofi natur- reteta gasita la Flor si putin modificata.

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri peste pangasius
  • zeama de la o lamaie
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare,piper,busuioc,vegeta
  • cartofi
  • patrunjel
  • unt
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane cu cartofi natur:

Pestele se taie in bucati mai mici si se pune intr-un bol impreuna cu zeama de lamaie. Se lasa la marinat timp de 30minute.

Batem ouale cu condimentele dupa gust si le amestecam cu 2 linguri faina.

Luam cate o bucata de peste, o trecem prin faina ,prin oua apoi prin pesmet.


Prajim pestele in ulei incins, pana se rumeneste frumos pe ambele parti.


Cartofii se curata de coaja ,se taie cuburi si se fierb in apa cu vegeta. Cand au fiert se scurg de apa si se amesteca cu putin unt si cu patrunjel tocat fin.


Servim pangasius langa cartofii natur cat sunt calzi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Ubulika 1

26.06.2010, 10:22

am o pofta!!

Julie 1

26.06.2010, 11:52

Ubulika, te poti servi! doar n-o sa te lasam cu pofta!

Adina29 1

09.07.2010, 13:21

cred ca trebuie sa fie foarte bun
am sa incerc si eu
sunt noua aici dar imi plac retetele voastre fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pangasius cu ceapa si sos la cuptor