Snitel de pangasius

de jolygina in Pangasius, 1 Oct 2010 | 8357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pangasius file
  • 4 oua
  • pesmet
  • faina
  • sare
  • piper
  • cartofi brocoli
  • conopida
  • morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pangasius:

se spala fileul de pangasius se da pe o parte cu sare ,pe cealata parte cu piper dupa care il dam prin faina ,prin oul batut inainte (ca la omlete)dupa care il dam prin pesmet


procedam cu fiecare bucata de pangasius la fel ,dupa ce le-am dat pe toate prin pesmet ne apucam sa le prajim in ulei incins


legumele: se curata cartofi ,morcovul ,conopida si brocoli se desparte in buchetele si se fierb in apa cu sare


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pangasius" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Laly 1

01.10.2010, 22:00

Cam tarziu dar am ajuns si eu

nadina73 1

02.10.2010, 02:09

super vreau si eu 5f

jolygina 1

02.10.2010, 10:30

mai fac fetelor asa ca va invit la masa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Schnitzel cu piure de cartofi si sos de legume