Chiftele de peste

de ony in Pangasius, 30 Noi 2010 | 6624 vizualizari

 

nu credeam k pot fi asa bune

 

INGREDIENTE

  • 800 gr file pangasius
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 1/2 capatana usturoi
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare,piper
  • condimente
  • 2 oua
  • 4 linguri pesmet
  • 3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de peste:

se toaca fileul de peste,cartoful,ceapa, si restul si se amesteca toate;


se adauga ouale,se sareaza,pipereaza,se pune pesmetul si faina si se incinge uleiul;


se fac chiftelute care se prajesc,apoi se scot pe un servet .

 

TIPS-URI

1

nu mai este nevoie sa le dati prin faina

2

nu se imprastie in tigaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

giuliana 1

01.12.2010, 00:16

madi_marin 1

01.12.2010, 09:44

ce bine arata si cat de bune trebuie sa fie....

ony 1

01.12.2010, 20:46

sunt tare bune, nici nu se simte ca sunt din peste,merita incercat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Pangasius pe pat de legume