File de pangasius pane 2

de Raisha in Pangasius, 4 Apr 2015 | 7221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati file de pangasius
  • 1 ou
  • 100 g faina
  • 100 ml lapte
  • 5 g prag de copt
  • sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius pane 2:

Se pregateste un amestec din faina, sare, piper si praf de copt. Se adauga si oul si se amesteca. Adaugam apoi si laptele treptat pana se formeaza o pasta. Cand este gata, pestele se portioneaza in bucati egale. Acestea se vor trece prin compozitia preparata mai devreme.

Se va incinge o tigaie cu ulei pe foc. Bucatile de file de pangasius se aseaza in tigaie. Se lasa cateva minute pe o parte apoi se intorc, pana capata o culoare aurie si se patrund bine. Le scoatem apoi pe servetele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Se servesc atat calde cat si reci. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius pane 2" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon