File de pangasius cu garnitura de brocoli

de mimmi in Pangasius, 8 Aug 2010 | 11572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buc file de pangasius
  • 1 buchet de brocoli
  • condiment pentru peste
  • pesmet
  • ulei de masline
  • lamaie
  • usturoi
  • smantana
  • sare
  • unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu garnitura de brocoli:

Se stropeste fileul de peste cu lamaie,dupa care se condimenteaza cu condiment pentru peste.Se da prin pesmet si se prajeste pe ambele parti in putin ulei de masline.

Brocoli se desface buchetele,se spala si se pune la fiert in apa cu sare.Se fierb in jur de 10 min(furculita trebuie sa intre usor in ele.)Se scurg,se calesc in putin unt.Separat se pregateste usturoiul pisat cu un varf de lingurita de sare,smantana eventual putina apa pentru o consistenta mai moale.Amestecaul de usturoi si smantana se toarna peste brocoli si peste

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu garnitura de brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

lia maria 1

09.08.2010, 14:58

un meniu preferat si de mine

Bunica 1

09.08.2010, 21:08

foarte rapid , usor si bun !

rivka 1

09.08.2010, 22:04

vreau si eu o portie dar fara sos va rog!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
File pangasius la cuptor