File de pangasius cu garnitura de brocoli

de mimmi in Pangasius, 8 Aug 2010 | 15298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buc file de pangasius
  • 1 buchet de brocoli
  • condiment pentru peste
  • pesmet
  • ulei de masline
  • lamaie
  • usturoi
  • smantana
  • sare
  • unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu garnitura de brocoli:

Se stropeste fileul de peste cu lamaie,dupa care se condimenteaza cu condiment pentru peste.Se da prin pesmet si se prajeste pe ambele parti in putin ulei de masline.
Brocoli se desface buchetele,se spala si se pune la fiert in apa cu sare.Se fierb in jur de 10 min(furculita trebuie sa intre usor in ele.)Se scurg,se calesc in putin unt.Separat se pregateste usturoiul pisat cu un varf de lingurita de sare,smantana eventual putina apa pentru o consistenta mai moale.Amestecaul de usturoi si smantana se toarna peste brocoli si peste

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu garnitura de brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

lia maria 1

09.08.2010, 14:58

un meniu preferat si de mine

Bunica 1

09.08.2010, 21:08

foarte rapid , usor si bun !

rivka 1

09.08.2010, 22:04

vreau si eu o portie dar fara sos va rog!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pangasius file la cuptor cu legume