File de pangasius in crusta crocanta

de Angelina_Elena in Pangasius, 8 Sep 2013 | 4054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de pangasius
  • 1 lingura faina de malai
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Sos de iaurt cu usturoi:

  • 4 catei de usturoi
  • 200 g iaurt simplu
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 varf lingurita sare
  • 1 varf lingurita boia iute
  • 1 varf lingurita patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius in crusta crocanta:

Lasam pestele la dezghetat, apoi il tamponam cu un servetel pentru a elimina excesul de apa.


Intr-un bol punem pemetul, faina de malai, 1 praf de piper, 1 varf lingurita sare si amestecam bine.


Batem oul bine cu un praf de sare.


Condimentam pestele cu sare, apoi il trecem prin faina, prin amestecul de oua, prin amestecul de pesmet cu faina de malai si il punem la prajit intr-o tigaie de ceramica unsa cu putin ulei.


Lasam pestele sa se rumeneasca frumos pe o parte apoi il intoarcem si pe cealalta.


Scoatem pestele pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.


Sos de iaurt cu usturoi: intr-un bol punem catei de usturoi pisati, sarea, boiaua iute, patrunjelul, uleiul de masline si amestecam.


Adaugam iaurtul, omogenizam apoi dam la frigider pana la servire.


Servim pestele alaturi de sosul de iaurt cu usturoi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Angelina_Elena 1

09.09.2013, 13:23

Gabi, sper sa iti placa!

xana 1

09.09.2013, 23:07

Delicios!

Angelina_Elena 1

09.09.2013, 23:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon in crusta de alune si parmezan