Pangasius pane cu garnitura de cartofi natur

de marieta in Pangasius, 8 Aug 2011 | 5475 vizualizari

 

Ai mei au spus ca e bun!!! Eu nu mananc peste!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de pangasius,
  • 2 catei de usturoi,
  • 4 oua,
  • faina alba,
  • 50ml lapte,
  • ulei,
  • cartofi,
  • sare,
  • 1 lingura unt,
  • piper,
  • patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane cu garnitura de cartofi natur:

Mod de preparare pentru pangasius pane cu garnitura de cartofi natur:

Pestele se taie in bucati potrivite, se sareaza, se pipereaza. Se bat ouale cu sare, piper, cateii de usturoi dati pe razatoare, laptele si faina sa iasa ca aluatul de clatite.

Se pune ulei la incins, se dau bucatile de peste prin aluat si se pun in uleiul incins, prajindu-se la foc mijlociu ca sa se patrunda bine. Se scot pe servetele absobante.

Cartofii se curata si se fierb in apa cu sare. Fierti se scurg, se pune o lingura de unt si patrunjel verde tocat. Se serveste pestele cu cartofii natur si lamaie.

Pangasius pane cu garnitura de cartofi natur se poate servi si cu sos vinegreta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane cu garnitura de cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

MIUTA 1

09.08.2011, 16:48

arata bine

marieta 1

11.08.2011, 20:59

eu nu mananc peste de nici un fel.sunt alergica si nu pot pune gura pe el,desi imi este indicat fiindca contine omega3.te inteleg deci draga mea onesta!!!!!!!!!!!

deyutzky 1

11.08.2011, 21:09

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fish fingers - magia bucatariei americane