Pangasius file la cuptor cu legume

de ela in Pangasius, 11 Mar 2010 | 15962 vizualizari

 

absolut delicios

 

INGREDIENTE

  • 1kg pangasius file,
  • 2kg cartofi,
  • 1ardei gras,
  • 1conserva de ciuperci,
  • 1morcov,
  • 1pumn de brocoli,
  • 1conserva rosii in suc,
  • sare,
  • unt,
  • condimente peste,
  • rozmarin,
  • parmezan,
  • 50gr cascaval,
  • 1rosie,
  • 300gr smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius file la cuptor cu legume:

Se decongeleaza fileul la temperatura camerei,se spala,se sterge si se freaca cu o saramura facuta din condimente de peste,rozmarin,ulei de masline si sucul de la o jumatate de lamaie si se pune la frigider 30minute sa se intrepatunda bine.Se curata cartofii si se taie rondele si se pun la fiert in apa cu sare si vegeta 15minute,nu se lasa prea mult ca sa ajunga sa se sfarame.


Se unge o tava cu ulei si se pun cartofii fierti,se condimenteaza cu sare si se pun cateva cubulete de unt.Fileul se taie bucati mai mici si se pun pe patul de cartofi,se adauga ciupercile,ardeiul taiat fasii,morcovul rondele,rosia taiata si ea rondele.Se rastoarna rosiile in suc,se adauga smantana si putin parmezan,se orneaza cu brocoli.Se da la cuptor 30-40minute,se scoate si se pune cascavalul ras si se mai da la cuptor inca 10minute.Se serveste cu salata verde

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius file la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

ela 1

12.03.2010, 21:29

Mihaelar63 ai observat ce ,,tavita'' mi-am luat,sa ramana si pt pofticiosi ceva

ela 1

13.03.2010, 20:06

am pus si o sectiune,o ,,felie''

LaDy_Alina 1

15.03.2010, 02:07

astea le-ai primit de la nepotu tau!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pangasius la cuptor cu sos de unt si lamaie