Aperitiv cald cu peste

de ianculubita in Pangasius, 19 Mar 2011 | 3667 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta,trebuie o branza care se topeste la cuptor,eu am avut in casa branza de capra si nu a fost bine

 

INGREDIENTE

  • 3cartofi
  • 1capatana de usturoi
  • 4rosii
  • 100gcascaval
  • 50ml ulei de masline
  • 2-3buc.file de pangatius
  • sare,piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cald cu peste:

In tava,am pus hartie de copt,rondele de cartofi fierti


,deasupra, pe fiecare rondea, peste condimentat,un varf de lingurita de usturoi pisat,1rondea de rosie,1felie de cascaval,


deasupra piper si ulei;


am dat tava la cuptor 20min,apoi totul este gata pentru servit cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cald cu peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

cismaru_nicoleta 1

19.03.2011, 22:52

Branza de capraa????????!!!!!!!!!!
Pai vin la masa clar....imi placeeeeeeeee

mamaieelena 1

20.03.2011, 00:14

matilda 1

23.03.2011, 10:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pangasius pane cu cartofi la tigaie