Somon in crusta de alune si parmezan

de Bya Ralu in Somon, 23 Dec 2016 | 844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de file de somon
  • 2-3 linguri de alune prajite
  • 2 linguri de parmezan ras
  • frunze de busuioc
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in crusta de alune si parmezan:

Somonul se pune cu pielita in jos intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Punem frunze de busuioc proaspat desupra,si acoperim cu folie de aluminiu.


Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 20 minute.


Se inlatura folia de aluminiu,alunele le maruntim bine cu un cutit si le amestecam cu parmezanul ras si acoperim bucatiile de somon cu amestecul format.


Se da la cuptor pentru alte 15-20 minute.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in crusta de alune si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

noiinbucatarie 1

26.12.2016, 20:44

Bya Ralu 1

27.12.2016, 00:04

anca_rm 1

27.12.2016, 09:24

imi place somonul si suna bine propunerea ta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bors de peste