Somon in crusta de alune si parmezan

de Bya Ralu in Somon, 23 Dec 2016 | 2890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de file de somon
  • 2-3 linguri de alune prajite
  • 2 linguri de parmezan ras
  • frunze de busuioc
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in crusta de alune si parmezan:

Somonul se pune cu pielita in jos intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Punem frunze de busuioc proaspat desupra,si acoperim cu folie de aluminiu.


Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 20 minute.


Se inlatura folia de aluminiu,alunele le maruntim bine cu un cutit si le amestecam cu parmezanul ras si acoperim bucatiile de somon cu amestecul format.


Se da la cuptor pentru alte 15-20 minute.


Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in crusta de alune si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rahela Velicu 1

26.12.2016, 20:44

Bya Ralu 1

27.12.2016, 00:04

anca_rm 1

27.12.2016, 09:24

imi place somonul si suna bine propunerea ta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de rosii, cu parmezan si crutoane

de RODIMUR 7

ieri la 22:49

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

RETETA RECOMANDATA
Merlucius in crusta si turtite de malai