Somon in crusta de alune si parmezan

de Bya Ralu in Somon, 23 Dec 2016 | 4248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de file de somon
  • 2-3 linguri de alune prajite
  • 2 linguri de parmezan ras
  • frunze de busuioc
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in crusta de alune si parmezan:

Somonul se pune cu pielita in jos intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Punem frunze de busuioc proaspat desupra,si acoperim cu folie de aluminiu.

Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 20 minute.

Se inlatura folia de aluminiu,alunele le maruntim bine cu un cutit si le amestecam cu parmezanul ras si acoperim bucatiile de somon cu amestecul format.

Se da la cuptor pentru alte 15-20 minute.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in crusta de alune si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu cafea, caramel si straciatella

pe 27.09 la 17:12

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de sofran si orez