Orez cu somon afumat si creveti

de simsim82 in Somon, 25 Mar 2014 | 1676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g somon afumat
  • 5-6 creveti
  • 150 g orez
  • sare
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu somon afumat si creveti:

Intr-o tigaie topiti untul si varsati orezul. Lasati-l 2-3 minute sa se prajeasca, apoi turnati un pahar cu apa.


Somonul se taie fasii si se pune in tigaie, peste orez, iar crevetii se curata si se pun si ei in tigaie (daca vreti sa se curete usor, dati-i intr-un clocot inainte sa-i curatati).


Se mai aduaga un pahar de apa si sare dupa gust si se lasa la foc mic pana scade apa si orezul este fiert (daca va place orezul foarte fiert, mai puteti adauga apa si sa il lasati pana capata consistenta dorita).


Lamaia si usturoiul nu sunt doar pentru decor, puteti stropi orezul cu putina zeama de lamaie, iar un mujdei de usturoi ii da un gust excelent orezului.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu somon afumat si creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

babi5 1

25.03.2014, 13:27

Alexandra Burz 1

25.03.2014, 14:12

simonacallas 1

25.03.2014, 17:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon si orez in stil Thai