PANGASIUS PANE CU CARTOFI NATUR

de kamy in Pangasius, 11 Apr 2011 | 6021 vizualizari

 

Bineanteles....file

 

INGREDIENTE

  • 2 buc.file pangasius
  • 2 oua
  • corn flakes
  • sos soia
  • condiment ptr.peste fuchs
  • 1 ling.faina
  • frunze patrunjel
  • ulei pt prajit
  • cartofi
  • sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PANGASIUS PANE CU CARTOFI NATUR:

Pestele il stergem bine cu servetele absorbante,il condimentam bine,punem cativa stropi de sos soia pe fiecare file,pe fiecare parte,ii intindem uniform,portionam fiecare file in 3 buc,punem pe o farfurie,acoperim cu folie si dam la rece 10-15 min.


Intre timp batem bine ouale,punem sare,piper,patrunjel verde si o ling.de faina lungita cu putin lapte.


Corn flakes-ul il maruntim putin.(eu la-am pus in robotul de bucatarie 2 sec)


Curatam cartofii,ii spalam bine,ii taiem cuburi mai mari si ii punem la fiert in apa cu sare si putin ulei.


Cand sunt fierti,se scurge bine apa,se pune ulei,sare,piper,acoperim cu capacul si "haltacarim"bine oala sa se amestece bine toate si cand servim punem frunze de patrunjel.


Bucatile de peste le dam prin faina,prin ou,prin corn flakes si le prajim bine pe ambele parti dupa care se pun pe servetele absorbante.


Se servesc cu cartofi natur...


Noi am servit si cu sos tartar...reteta aici... http://www.bucataras.ro/retete/muschi-de-porc-sibian-13227.html


Pofta buna!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "PANGASIUS PANE CU CARTOFI NATUR" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

kamy 1

18.04.2011, 19:41

housy,mihaela....multumesc

adry88 1

06.05.2011, 15:48

kamy 1

29.05.2011, 20:15

eduard....ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pane