Prajitura de post cu caise

de Larisel in Mancaruri de post, 26 Noi 2013 | 2009 vizualizari

 

Este o prajitura care isi are originea de pe blogul EnjoyDessert, initial era cu cacao, cu gem de capsuni, iar dupa multe multe modificari s-a ajuns la asta.

 

INGREDIENTE

  • 250 ml compot de caise
  • caise din compot
  • 4 linguri gem de caise
  • jumatate de cana de zahar
  • 2 cani de faina
  • 4-5 linguri de ulei
  • un praf de sare
  • un zahar vanilat
  • un praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de post cu caise:

Am taiat caisele in bucati, tava am uns-o cu ulei si am tapetat-o cu faina.

Faina am amestecat-o cu zaharul, praful de sare, zaharul vanilat si praful de copt.

In alt vas am amestecat compotul cu uleiul, cu caisele si cele 4 linguri de gem de caise, dupa ce am omogenizat turnam usor peste compozitia uscata.

Punem compozitia in tava si o bagam in cuptorul incins.

Dupa cum veti vedea, nu prea am avut rabdare sa se raceasca sau sa o taiem frumos :))

 

TIPS-URI

1

Data viitoare voi face cu compot de visine.

2

Nu este foarte dulce si usor acrisoara, pentru cei ce vor mai dulce se mai pot adauga inca 2-3 linguri de zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

27.11.2013, 11:00

Ce prajiturica buna

ianculubita 1

27.11.2013, 12:00

Larisel 1

27.11.2013, 18:33

Va multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!