Tabita _

5

Bucataras
senzational

Bucataras din 16.02.2013

RETETE298
PRIETENI342
Articole

Cum preparam diverse alimente

In Alimente, la: 25 Oct 2013

Am gasit cateva sfaturi utile despre prepararea diverselor alimente intr-o carte de bucate de pe vremea bunicii si cred ca e bine sa le stim. Carnea de pasare:  se poate folosi la prepararea a numeroase feluri de mancare. Pieptul si picioarele pot fi servite ca friptura,se pot...

Pãpãdia

In Alimente, la: 4 Mai 2013

Sunt atat de multe de spus despre papadie..., asa ca eu voi mentiona doar cateva dintre beneficiile ei. Papadia este cunoscuta si sub denumirea de  buha, crestasea, laptuca, lilicea, masa, papalunga, pilug, turci, floarea-broastei, floarea-gainii, floarea-malaiului, floarea- sorului,...

Gulia

In Legume, la: 28 Apr 2013

Gulia nu ingrasa, ajuta la slabit. Continut foarte scazut de colesterol,  zaharuri si grasimi. Contine calciu, magneziu, fier, fosfor, mangan, potasiu, cupru, minerale, vitaminele C, K, B6 si fibre. Ajuta la detoxifiere, la grabirea procesului de vindecare, la tratarea anemiei, la...

Cuscus

In Alimente, la: 14 Apr 2013

Cuscus-ul este produs in principal din semolina - grâu dur măcinat grosier. Se gaseste in forma de granule sferice. Se utilizeaza cu precadare in Orientul Mijlociu si Nordul Africii, insa este asociat cu mancarea marocana. Cuscus-ul este bogat in proteine, fibre, seleniu si...

10 motive sa mananci ciocolata

In Alimente, la: 8 Apr 2013

Sursa de magneziu - eficient in durerile musculare Reduce stresul - destinde corpul si te ajuta sa treci mai usor peste stres Ridica moralul - prin placerea oferita imediat, te ajuta sa te simti mai bine Are rol antidepresiv - consumata frecvent imbunatateste...

Aurul alb din bucatarie - andivele

In Legume, la: 7 Apr 2013

Andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii. Sunt considerate o delicatese de catre bucatarii faimosi din intreaga lume. Se pot utiliza atat la salate, cat si in alte mancaruri. Sunt bogate in hidrati, calciu, potasiu, fier, vitaminele A, B,C si E, beta-catoten,...

Cum putem folosi varza crapata?

In Tipsuri, la: 28 Feb 2013

Verzele crapate, partile necomestibile de la varza, conopida (cocean , frunze) , sparangel, gulii, ciuperci si altele se usuca pentru a fi folosite la supe si sosuri ce urmeaza a fi strecurate. Din resturile de ciuperci se poate prepara: supa, sos picant sau faina de ciuperci pentru...

Afisate 1 - 7 din 7 articole    

Postari recente

publicat la 08.08.2020

Spaghete - reteta rapida

publicat la 24.05.2020

Desert cruffins umplute cu nuca

publicat la 24.05.2020

Desert poale-n brau

Horosmopul tau de astazi:

Taur

În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.

 
 
 

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro