Valclaudia

9

Bucataras
Suprem

Bucataras din 23.04.2011

RETETE1191
PRIETENI368
Retete / Salate

Salata proaspata

In Salate la 9 Iul 2013

Spalam salata, o taiem si o asezam intr-un bol. Spalam si rosiile, le taiem in sferturi sau in jumatati si le asezam peste salata. Presaram busuioc u si marar verde tocat, adaugam uleiul, condimentam iar la final cascavalul ras. O salatica pe cat de simpla pe atat de gustoasa.......

Salata de avocado

In Salate la 30 Apr 2013

Spalam avocado, il taiem in doua si scoatem miezul cu ajutorul unei lingurite. Il zdrobim cu furculita, stoarcem zeama de lime, adaugam cateii de usturoi tocati cat mai marunt si mixam pana incorporam tot uleiul. Condimentam dupa gust si o servim cu paine neagra. Este o salata grozava, merita...

Salata de broccoli cu porumb

In Salate la 17 Apr 2013

Se curata broccoli,se despart manunchiurile, se spala si se pun la fiert in putina apa cu sare (cat sa le acopere).Se fierb cca 10 min. Se pun la scurs,apoi pe platou.Adaugam porumbul din conserva (scurs). Rosiile se taie in sferturi, cascavalul si branza se taie cubulete si se adauga peste...

Salata usoara

In Salate la 15 Apr 2013

Curtatam si spalam toate legumele si marul. Morcovul se da pe razatoarea mica.Marul se taie bucati; cascavalul si branza, la fel. Salata se taie fasii, rosiile se taie in sferturi. Ouale le fierbem 10 minute,apoi le taiem in patru. Aranjam totul pe un platou si stropim cu ulei si otet...

Salata de telina cu maioneza

In Salate la 4 Noi 2012

Am curatat telina, am spalat-o si am dat-o pe razatoarea fina. Am preparat maioneza din galbenusurile de ou, mustar, sare si ulei, am adaugat mararul tocat marunt si telina si am condimentat cu sare si piper.    

Salata de ciuperci

In Salate la 27 Sep 2012

Fierbem ciupercutele,apoi le scurgem bine de lichidul absorbit. Pregatim maioneza. Cum spuneam,albusul fiert il tocam marunt.La fel si patrunjelul verde. Amestecam toate ingredientele si condimentam. Poftiti la masa! :)

Salata de fasole verde si galbena (cu maioneza)

In Salate la 27 Sep 2012

Se fierbe fasolea, se pune la scurs. Intre timp se pregateste maioneza si se amesteca cu toate condimentele. La final adaugam fasolea si patrunjelul. Gata, pofta buna!

Salata de vinete cu maioneza

In Salate la 1 Sep 2012

Vinetele coapte le-am curatat de coaja si le-am pus la scurs.Apoi le-am tocat marunt. Am dat ceapa pe razatoarea fina, am scurs-o de apa si am preparat maioneza. Le-am amestecat, le-am condimentat dupa gust si gata salata! Pofta buna!  

Salata rapida

In Salate la 19 Aug 2012

Am spalat si taiat rosiile si ardeiul. Le-am asezat in bol, am adaugat maslinele, am presarat telemeaua rasa si la final am adaugat uleiul si piperul. Intre timp s-a prajit painea, am luat in viteza o felie de cascaval feliat si gata micul dejun. Pofta buna! :)

Afisate 31 - 39 din 39 retete    

Postari recente

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 24

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]