Salata de fasole verde si galbena (cu maioneza)

de Valclaudia in Salate, 27 Sep 2012 | 3161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole congelata (500 gr., de preferinta verde si galbena in amestec)
  • maioneza din doua oua
  • condimente: sare, piper alb, curry si ierburi de provence
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole verde si galbena (cu maioneza):

Se fierbe fasolea, se pune la scurs.


Intre timp se pregateste maioneza si se amesteca cu toate condimentele.


La final adaugam fasolea si patrunjelul.


Gata, pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde si galbena (cu maioneza)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

29.09.2012, 09:00

lilik 1

30.09.2012, 09:38

si asta imi placeee muuult

elucubratiiculinare 1

06.10.2012, 19:31

cu ierburi de provance sunt si mai bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole galbena cu iaurt si usturoi