Valclaudia

9

Bucataras
Suprem

Bucataras din 23.04.2011

RETETE1191
PRIETENI341
Retete / Conserve

Otet cu aroma de capsuni

In Conserve la 20 Iun 2015

Capsunile se spala sub jet de apa rece si se lasa apoi la zvantat sa se usuce bine, sa nu mai ramana apa pe ele. Feliem capsunile si le punem intr-un borcan curat, turnam otetul alb peste ele si inchidem borcanul ermetic cu un capac potrivit. Lasam la macerat 5 zile, strecuram otetul in...

Gogosari in sos tomat

In Conserve la 22 Sep 2014

Spalam gogosarii, ii taiem in doua,ii curatam de cotoare, ii mai spalam o data sa indepartam semintele, apoi ii taiem fasii de cca 1cm. Borcanele (4 bucati a cate 800 grame) le spalam si le sterilizam la cuptor unde le pastram fierbinti pana in momentul in care le umplem cu gogosari. Punem...

Zacusca de vara

In Zacusca la 24 Iul 2014

Curatam si spalam legumele. Separat le trecem prin robot sa le maruntim fin, incepand cu ceapa. Odata maruntita, o calim in ulei cca 15 minute. Trecem prin robot si ardeiul, il punem peste ceapa calita si mai lasam la sotat alte 15 minute. Morcovul taiat bucati se trece si el prin...

Busuioc verde in ulei

In Conserve la 14 Sep 2013

Spalam busuiocul, il curatam (desprindem frunzele si florile de pe tulpini). Le trecem prin robot,cu doua linguri de sare si adaugam putin cate putin uleiul. Obtinem o pasta foarte aromata pe care o pastram in camara pana in momentul in care deschidem borcanul. Dupa ce-l deschidem, o...

Oregano in otet

In Conserve la 17 Aug 2013

Curatam de pe cotoare frunzulitele de oregano. Le spalam bine, le scurgem de apa si umplem un borcanel cu aceste frunze. Presaram deasupa 1 lingurita de sare si umplem borcanul cu otet (nediluat, direct din sticla). Inchidem ermetic borcanul cu un capac bun si il asezam pe raft in camara...

Leustean in otet la borcan

In Conserve la 24 Iul 2013

Spalam frunzele de leustean, le curatam de pe codite si le asezam impreuna cu sarea si otetul in robot. Le tocam pana se maruntesc si obtinem un amestec care contine lichid cat sa acopere frunzele maruntite si umplem un borcan de 360 gr. Acoperim borcanul cu un capac si il asezam in camara...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 23

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]