amradu

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 06.01.2017

RETETE10
PRIETENI20
Retete

Pizza trandafir

In Pizza la 6 Apr 2017

Se dezgheata aluatul de pizza si se taie in 6 fasii egale. Se pune kechup (sau pasta de tomate) pe fasia de aluat si se intinde uniform, cu o lingura, se presara sare si piper, peste se pun fasiile de cascaval, apoi bacon, salam si cate o jumatate de maslina verde pe fiecare felie de salam, dupa...

Pastrav prajit cu cartofi la cuptor si mujdei de usturoi

In Pastrav la 3 Apr 2017

Pastravul se spala bine cu apa rece, dupa se da prin faina si se pune in uleiul incins si se rumeneste pe ambele parti, dupa preferinte. Cartofii se pun in tava, se dau cu sare si piper si se baga 25 de minute la 220 grade C. Se curata usturoiul, se piseaza, se pune o lingura de ulei de...

Piept de pui la cuptor cu mix de legume asiatice si sos gorgonzola

In Pui la 28 Mar 2017

Se cresteaza pieptul de pui, se da cu sare, piper, chili, praf de usturoi si se pune in tava, cu putin ulei de masline. Se baga la cuptor, la 220 de grade C, aproximativ 40 de minute, apoi se scoate tava si se scurge sucul strans, dupa care se mai baga la cuptor 25 de minute. Se topestec...

Ceafa de porc prajita, cu cartofi prajiti si sos gorgonzola

In Porc la 11 Mar 2017

Se taie ceafa in felii de 1.5-2 cm grosime, se da cu sare si piper pe toate partile, se prajeste pana devine crocanta. Cartofii se taie in fasii medii spre mari (cum ii face bunica mea) se dau cu sare, piper si pudra de usturoi si se prajesc pana devin aurii. Intr-un ibric, se topesete...

File de pangasius la cuptor cu garnitura de legume

In Pangasius la 8 Feb 2017

Tava se unge cu o lingura de ulei de masline, se pune fileul de pangasius, se presara sare, piper si se pune cate o bucatica mica de unt pe fiecare bucata de peste, apoi se baga la cuptor, aproximativ 45 de minute, la 220 de grade C.  Legumele se pun intr-o oala, se fierb aproximativ 10...

Pulpa de porc la cuptor stropita cu vin sec roze si cu garnitura de cartofi wedges

In Porc la 29 Ian 2017

1. Se ia pulpa de porc, se presara pe toate partile cu sare, piper, pulbere de usturoi,  chili  si boia iute, apoi se topeste untul in  tigaie  antiaderenta, se trage la  tigaie  pulpa pe toate partile, pana face crusta.   2. Se unge  tava  cu 2...

Paste by me

In Penne la 14 Ian 2017

1. Se pune o oala cu apa la fiert, cu sare si o lingura ulei de masline, cand apa incepe sa fiarba, se adauga pennele si se lasa pe foc aproximativ 5-7 min, se amesteca din cand in cand sa nu se lipeasca. 2. Kaiserul taiat feliute si carnatii taiati rondele se trag la tigaie aprox.8-10 min,...

Piept de pui tras la tigaie cu sos gorgonzola

In Pui la 10 Ian 2017

Se taie pieptul de pui in bucati medii, se dau cu sare, piper, chili, usturoi pudra; se pun in tigaie antiaderenta, impreuna cu 60 g unt. Se trag la tigaie pana pana se rumenesc. Intru-un ibric, se topeste untul (20g aprox.), se adauga branza gorgonzola taiata bucatele si se amesteca usor pana...

Pizza de casa made RO

In Pizza la 7 Ian 2017

 Se unge tava cu ulei de masline, se pune blatul in tava, se adauga rosiile taiate cubulete din conserva, se pune ceapa taiata solzi, se pune ardeiul kapia taiat in felii subtiri, apoi salamul si baconul taiate cubulete, ardeiul iute taiat rondele, maslinele si boabele de porumb, sare,...

Cotlet de porc la cuptor stropit cu vin alb si garnitura de spanac

In Porc la 6 Ian 2017

1. Se ia cotletul de porc, se presara pe toate partile cu sare, piper, pulbere de usturoi, chili si boia iute, apoi se topeste untul in tigaie antiaderenta, se trage la tigaie cotletul pe toate partile, pana face crusta.  2. Se unge tava cu 2 linguri de ulei de masline, se ia cotletul se...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro