Pizza trandafir

de amradu in Pizza, 6 Apr 2017 | 306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de pizza
  • 100 g bacon
  • 100 g salam de vita si porc
  • kechup picant
  • 100 g masline verzi
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza trandafir:

Se dezgheata aluatul de pizza si se taie in 6 fasii egale. Se pune kechup (sau pasta de tomate) pe fasia de aluat si se intinde uniform, cu o lingura, se presara sare si piper, peste se pun fasiile de cascaval, apoi bacon, salam si cate o jumatate de maslina verde pe fiecare felie de salam, dupa care se ruleaza si se pune intr-o tava de briose, unsa in prealabil cu putin ulei de masline. Peste fiecare 'trandafir' se pune cascaval ras. Se repeta procedura cu toate fasiile de aluat. Se baga la cuptor incins, la 200 de grade C, aprox. 20 de minute, dupa care se scot si se schimba tava cu una normala (intinsa) ca sa se rumeneasca mai bine la baza, se mai tin la cuptor inca 25 de min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza trandafir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

07.04.2017, 00:23

bun bun

amradu 1

07.04.2017, 00:30

Ms. La tine am vazut reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu rucola si prosciutto crudo