Pizza rapida

de deyutzky in Pizza, 16 Iul 2013 | 1427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 blaturi mici pt pizza (sau unul mare)

Pt sos:

  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 1 rosie
  • jumatate de ardei verde
  • jumatate de cana suc de rosii
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cateva linguri de ulei pt calit

Pt umplutura:

  • 2 buc cabanos
  • 1 rosie mica taiata felii
  • masline
  • cas proaspat ras (sau cascaval)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida:

Spalam bine toate legumele.


Ceapa o curatam o taiem pestisori dupa care o punem putin la calit la foc mic.


Adaugam apoi usturoiul taiat felii, rosia taiata cubulete si ardeiul taiat marunt.


Lasam cateva minute la calit, adaugam apoi sucul de rosii si putina apa.


Punem oregano, sare si piper dupa gust, amestecam bine si mai lasam 2-3 minute.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune blatul de pizza si se distribuie sosul pe toata suprafata blatului.


Adaugam apoi cabanosul taiat, masline si cateva felii de rosii subtiri.


Deasupra presaram casul/cascavalul ras si dam la cuptor mic-mediu pt aprox 25 de minute.


Pofta buna!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

deyutzky 1

16.07.2013, 22:58

Lau

deyutzky 1

16.07.2013, 22:59

Rocsi

deyutzky 1

16.07.2013, 22:59

Panacris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie