Pizza Quatro Formaggi

de Miha in Pizza, 26 Iun 2013 | 2997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat de pizza:
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 150 ml apa
  • ~300 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei de masline
  • Pentru topping:
  • Camembert Milkana
  • Gorgonzola
  • Mozzarella
  • Parmezan
  • Pentru sosul de rosii:
  • 1/2 conserva rosii in suc
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare si piper
  • oregano si busuioc verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Quatro Formaggi:

Blat de pizza:


Punem faina intr-un castron si o amestecam cu drojdia uscata, sarea si zaharul. Facem o gaura in mijloc, adaugam uleiul de masline si apa calduta si framantam pana obtinem un aluat omogen si relativ moale. Acoperim castronul cu folie alimentara si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.


Intindem aluatul in foaie subtire pe masa presarata cu faina, apoi il transferam in tava bine unsa cu ulei si tapetata cu faina sau cu hartie de copt.


Preparam sosul de rosii: punem toate ingredientele in blender si mixam pana amestecul devine omogen. Turnam in strat omogen peste blatul de pizza ce l-am intepat cu furculita din loc in loc.


Aranjam apoi branza Camembert, Gorgonzola si mozzarella, toate taiate cubulete. Presaram cu parmezan ras si dam la cuptor la foc mediu, pana aluatul se rumeneste usor si branzeturile s-au topit.


Se feliaza si se serveste fierbinte. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Quatro Formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Miha 1

27.06.2013, 21:37

Ruxy, nici mie nu prea mi-a placut gorgonzola. Data viitoare nu mai cumpar!

Irina 1

27.06.2013, 21:59

eu am incercat paste quatro formaggi si mi-au placut. Banuiesc ca si pizza ta mi-ar fi pe plac...

Ligia Bxl 1

30.06.2013, 21:39

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa