Pizza cu bunatati de la Sergiana Poiana marului

de Constelatialeu in Pizza, 25 Noi 2015 | 1424 vizualizari

 

Acum n`o luati ca o reclama, ca n-am obiceiul sa fac reclama la firma, dar chiar imi plac produsele de la Sergiana Poiana Marului si cum avea niste produse de la ei, am zis sa pun de-o pizza....

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 250 g faina
  • 10 g drojdie proaspata
  • cca 1/2 cana cu apa calduta
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • Umplutura
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 10 masline
  • 3 felii de salam taranesc Sergiana
  • 80 g rulada din piept de porc de la Sergiana
  • 2 oua
  • sos de pizza dulce (din camara proprie)
  • parmezan, sa fie sa se ajunga
  • cascaval
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu bunatati de la Sergiana Poiana marului:

Aluat: Intr-un castron cernem faina, adaugam un praf de sare si maruntin drojdia, apoi turnam apa calduta si incepem sa framantam, e posibil sa nu fie nevoie de toata apa, deci nu o turnati toata dintr-o data. Adaugam si uleiul si framantam bine vreo 20 min, apoi lasam la crescut peste o ora, acoperind castronul cu un servet.


Umplutura: Taiem ceapa marunt, la fel si salamul si rulada de porc, le punem intr-un castron, adaugam si maslinele maruntite, apoi doua oua si piper, omogenizam bine.


Luam tava de pizza si intindem aluatul in tava, peste aluat intindem sosul dulce de pizza, apoi umplutura, eu m-am jucat nitel, am incercat sa fac niste floricele, am presarat parmezan si cascaval ras. Dam tava la cuptor, pentru cca 30-35 min, in functie de cuptorul fiecaruia. cand e gata scoatem din cuptor si mai presaram parmezan

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu bunatati de la Sergiana Poiana marului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

miki_a 1

25.11.2015, 23:31

Bravo! Imi place!

Gherca Daniela 1

26.11.2015, 10:32

tare buna!

Micutza Luana 1

27.11.2015, 15:22

te sustin intru totu eu numa de la Sergiana cumpar , cu siguranta e delicioasa pizza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza in foietaj