Pizza cu de toate

de Ina in Pizza, 29 Sep 2013 | 889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 400 ml apa
  • 2,5 linguri ulei de masline
  • 1 lingura zahar
  • 2,5 lingurita sare
  • 800 g faina
  • 7 g drojdie uscata
  • Umplutura:
  • 400 g pastrama de porc
  • 150 g masline negre, fara samburi
  • 150 g porumb in conserva
  • 400 g cascaval
  • 2 conserve de ciuperci
  • 6 linguri cu sos rosii
  • 6 linguri cu mustar
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu de toate:

Modul de preparare a blatului l-am prezentat aici: http://www.bucataras.ro/retete/aluat-pentru-blat-de-pizza-51639.html


Umplutura : Feliem subtire pastrama de porc, radem cascavalul, iar ciupercile si porumbul le scurgem bine de zeama.


Impartim aluatul in doua parti egale. Intindem o parte in tava de pizza si il intepam cu o furculita pe toata suprafata , ca sa nu creasca foarte mult la copt.


Ungem suprafata cu sos de rosii si mustar si presaram si un praf de piper. Asezam pe toata suprafata aluatului bucatile de pastrama, apoi ciupercile, porumbul, maslinele si o parte din cascaval.


Dam la cuptor pana ce blatul se rumeneste usor , presaram si restul de cascaval ras si mai lasam 5 minute in cuptor.


Feliem si servim pizza calda, cu sos de rosii/ ketchup.


Procedam la fel si cu cealalta jumatate de aluat.

 

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt prezentate pentru 2 tavi potrivite

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Ina 1

29.09.2013, 22:12

Clementina, Mutulica e la desert )

Ina 1

29.09.2013, 22:14

Vaaai, ratasem comentariul Gabytei
Mutulica e sanatos, dar foarte ocupat, zilele astea. Nu stiu sa zic de ce n-a mai aparut pe site

mamaieelena 1

25.11.2013, 12:48

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose pizza