Aperitiv pe blat din felii de paine neagra

de merisor in Pizza, 17 Mar 2013 | 2925 vizualizari

 

Se intampla de multe ori sa cumparam mai multa paine decat este necesara, asa cum am facut si ieri.
Cum aveam comanda de pizza, m-am gandit sa folosesc painea pe post de blat.

 

INGREDIENTE

  • o paine neagra
  • 150 gr ceafa de porc afumata
  • 200 gr cascaval Delaco afumat
  • o ceapa rosie
  • 4 chiftelute
  • 350 gr ciuperci conservate
  • 3 linguri ulei
  • 3 oua
  • ketchup
  • condimente:piper, cimbru, oregano
  • 1 lingura lapte dulce
  • 25 gr unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pe blat din felii de paine neagra:

Cu o zi inainte am facut niste chiftelute si cum au mai ramas 4 pentru a doua zi, m-am gandit sa le utilizez tot la acest aperitiv, altfel nu prea aveam cum sa le impart :D


Mai intai am uns tava(36/46 cm) cu unt, apoi am feliat painea destul de subtire cam de un cm fiecare si le-am asezat una langa alta in tava, avad grija sa umplu si golurile dintre ele.


Din 2 oua si 4 linguri ketchup am facut o pasta cu care am uns feliile de paine.


Am taiat chiftelele si le-am asezat peste paine, apoi am asezat ceapa tocata si calita impreuna cu ciupercile si ceafa de porc in cele trei linguri de ulei si asezonate cu condimentele, dar dupa ce le-am scurs.


Am acoperit totul cu felii de cascaval, iar deasupra am stropit cu un ou batut cu putin lapte dulce.


Am dat la cuptor pentru 30 minute la 180 grade.


Super a fost!


 

TIPS-URI

1

feliile de paine se pot inmuia in lapte dulce.

2

se pot adauga si alte ingrediente ca la pizza: masline, ardei, carnati, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pe blat din felii de paine neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Sim0na 1

18.03.2013, 11:33

Faina idee!!

mamaieelena 1

18.03.2013, 16:46

loredanaaa 1

18.03.2013, 21:54

la asta nu m-am gandit,arata bine si mai este si rapida,cand n-am mult timp o voi face

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza zambitoare