Pizza de casa

de Geanina87 in Pizza, 11 Noi 2012 | 12025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina
  • 1 cub de drojdie
  • 25 g unt
  • 1 cana lapte cald
  • 1/2 lingurita zahar
  • 2 lingurite sare
  • 2 linguri ulei
  • 5 felii branza topita
  • 2 linguri branza rasa
  • 50 g cascaval
  • 300 g carne(in cazul meu muschi de porc)
  • 6 rosii micute
  • masline fara samburi
  • ardei gras rosu si galben
  • 2 linguri ketchup dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Pentru aluat : am pus faina intr-un lighean.Am facut o gaura in faina si am pus acolo sarea,zaharul,drojdia si cubuletul de unt.Am turnat laptele cald impreuna cu cele 2 linguri de ulei, putin cate putin si am framantat un aluat nelipicios.Am acoperit aluatul cu un prosop curat si l-am lasat asa pana cand am terminat de taiat rosiile, carnea si ardeii.


Am uns tava cu unt si am tapetat-o cu faina,dupa care am intins aluatul in ea. Cu ajutorul unei linguri,am uns aluatul cu ketchup,apoi am inceput sa aranjez celelalte ingrediente:branza topita,carnea,rosiile,ardeii,maslinele,branza rasa si cascavalul.


Am dat la cuptorul preincalzit 180° cam 20-25 min.Am servit-o fierbinte cu ketchup picant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Geanina87 1

13.12.2012, 14:33

Carmen0103 1

04.01.2013, 18:17

Maine fac si eu. Abia astept!

Bya Ralu 1

27.01.2013, 22:54

yammy! delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat