Pizza vegetariana

de - TABITA - in Pizza, 19 Feb 2016 | 887 vizualizari

 

Daca sunteti la dieta puteti incerca aceasta reteta de pizza. E foarte gustoasa si nu ingrasa daca nu se depasesc cantitatile pentru blat/persoana. :)

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 250 g faina
  • 150 ml apa
  • 1 plic drojdie uscata
  • sare
  • rozmarin
  • ulei de masline

Umplutura:

  • rosii
  • suc de rosii
  • ceapa rosie
  • ciuperci
  • ardei gras
  • ardei capia
  • masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza vegetariana:

Intr-un vas mai mare se pune drojdia in apa calduta, apoi se adauga sare, rozmarin, faina in ploaie, iar la final uleiul de masline. Va rezulta un aluat usor elastic. Se lasa intr-un loc mai cald, eventual se acopera vasul cu un prosop pentru 30-45 de minute.


Dupa ce aluatul a crescut, se intinde blatul pentru pizza si se pune in tava pe o foaie de copt.


Mai intai se adauga sosul de rosii pe intreaga suprafata.


Se pregatesc legumele si se adauga pe deasupra.


Se da tava la cuptorul preincalzit la 180° si se lasa pentru aproximativ 45 de minute sau pana cand se rumeneste usor.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga si alte legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza vegetariana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

- TABITA - 1

20.02.2016, 20:53

Mirela

Catalina L 1

20.02.2016, 21:08

ce frumoasa

- TABITA - 1

20.02.2016, 22:10

Multumesc Catalina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Pizza vegetariana