Pizza vegetariana

de Gabriela_Gh in Pizza, 21 Noi 2018 | 2794 vizualizari

 

 Sunt fan pizza ! Dar sunt si la dieta, asa ca o sa fac o pizza sa-mi si placa si pentru dieta.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina 650
  • 100 gr faina secara
  • 125 ml apa calduta
  • un praf de sare
  • 25 gr drojdie
  • 1 lingurita rasa zahar
  • 4-5 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • masline fara samburi
  • 10-12 buc. rosii uscate
  • ketchup sau suc de rosii(dupa preferinta)
  • 1 lingura ulei floarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza vegetariana:

    Incepem cu pregatirea aluatului: punem drojdia cu zaharul si putina apa calduta direct in vasul de framantare si lasam 5-6 min pana se dizolva drojdia. In acest timp cernem faina.

   Adaugam apa, faina si sarea peste drojdia dizolvata si framantam cu robotul cam 8 min (se poate framanta si cu mana) pana cand obtinem un aluat putin mai moale si usor lipicios ( asta pentru ca am folosit faina de secara). Mutam aluatul intr-un costron, il acoperim si-l lasam sa creasca 50-60 min.

 In timp ce aluatul creste, curatim si spalam ceapa si ciupercile, le taiem feliute suptiri si le calim pana nu mai au zeama, intr-o tigaie cu o lingura de ulei.

 Dupa ce a crescut aluatul, il asezam cu mana in tava de pizza, adaugam si intindem 2-3 linguri suc de rosii, ceapa calita cu ciuperci, maslinele si rosiile uscate.

  Bagam pizza in cuptorul deja incalzit la 220 gr pentru 12-15 min.

  Se serveste cu ketchup.

  

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza vegetariana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ghebe