Blatul este acelasi de la pizza cu carnaciori.
In tava de pizza unsa cu ulei se intinde blatul cu mana, apoi se unge cu passata de rosii, se presaa cu oregano. Se rade mozzarella, se adauga tonul scurs, apoi deasupra se presara maslinele, porumbul, ceapa taiata solzisori si ardeiul gras taiat fin. Deasupra se rade iar mozzarella si se coace in cuptorul super incins. Dupa 2-3 minute se reduce focul la mediu si se lasa pana blatul este copt, maxim 10 minute.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
21
APR
2018 |
![]() |