Pizza cu carnaciori

de Oana in Pizza, 25 Feb 2012 | 2374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 400 g faina
  • 1/2 cubulet de drojdie proaspata
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 280 ml apa
  • Topping:
  • passata de rosii
  • mozzarella/cascaval ras
  • 3 carnaciori semiafumati
  • masline feliate
  • ardei gras rosu
  • porumb
  • ciuperci
  • sare, piper, oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnaciori:

Blatul trebuie pregatit cu 10-12 ore inainte si lasat la rece (peste noapte e cel mai bine). Din aceasta cantitate ies 2 pizza, una mare si una medie, sau o tava patrata de aragaz. Se amesteca faina cu sarea intr-un castron mare, drojdia se freaza bine cu zaharul pana devine lichida, apoi se adauga in ea apa la temperatura camerei. Se amesteca pana se dizolva bine. Se rastoarna apa peste faina, se amesteca cu lingura. Se poate framanta si cu mana usor, pana se incorporeaza faina, se acopera castronul si se pune la frigider.


Se unge tava de pizza cu ulei si se intinde aluatul in tava cu mana unsa.Se unge blatul cu passata de rosii, se adauga oregano uscat si putin piper, se presara mozzarella rasa, apoi se adauga restul ingredientelor, dupa gust. La mine a fost jumatate din pizza cu ciuperci, restul fara...din cauza de mofturosi :) Deasupra se presara iar mozzarella rasa. Iar poza finala nu am mai apucat s-o fac :) S-a mancat rapid!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Angelina_Elena 1

25.02.2012, 17:21

ce bine arata

Rocsi 1

25.02.2012, 19:40

bunaaaa

oana_pisicutza16 1

25.02.2012, 22:32

delicioasa...vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu carnaciori, salam si branza