Pizza cu blat crocant cu pui si legume

de Miha in Pizza, 13 Sep 2010 | 2677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 100 g unt
  • 50 g faina alba
  • 100 g faina integrala
  • 1 ou
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • Pentru umplutura:
  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • porumb
  • 150 g cascaval
  • busuioc si patrunjel
  • sare
  • Pentru sos:
  • 2 rosii
  • 2 catei usturoi
  • oregano
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat crocant cu pui si legume:

Blat:


Oul se bate putin cu o furculita cu putina sare se amesteca cu cimbru. Untul se topeste partial si se adauga peste ou. Se omogenizeaza si se adauga apoi faina putin cate putin, amestecand continuu, pana obtinem un aluat omogen si nelipicios. Se inveleste in folie si se da la frigider pentru cca 1 ora.


Umplutura:


Pieptul de pui se taie cuburi. Se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste usor. Se condimenteaza dupa gust cu sare si busuioc. Cand este aproape gata se adauga si ardeiul taiat fasii. Cu o paleta se invart pe o parte si pe alta pana se inmoaie putin. Se lasa la racit.


Sosul de rosii:


Rosiile se oparesc, se curata de coaja si se dau prin blender. Se amesteca cu usturoiul pisat. Se condimenteaza cu sare si oregano.


Aluatul pentru blat se intinde intr-o tava rotunda de tarta, in strat subtire. Se toarna sosul de rosii pe toata suprafata, apoi umplutura de carne cu ardei. si boabele de porumb. Se presara cu patrunjel si cu cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari.


Se da tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste deasupra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat crocant cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

adriana_bobu 1

14.09.2010, 17:20

arata asa de bine ....

Miha 1

14.09.2010, 18:00

Multumesc!

mihaelar63 1

14.09.2010, 21:51

arata .... dar eu nu m-as limita sa o privesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornuri "25 BANI" -retaeta si pt cele de post