Pizza pe blat de cartofi

de nadina73 in Pizza, 25 Mai 2010 | 6097 vizualizari

 

super super bun si gustos

 

INGREDIENTE

  •  pt blat:
  • 4 cartofi cruzi mari
  • 3 dinti de usturoi-optional
  • 1 ou
  • faina alba
  • patrunjel verde
  • sare ,piper
  • ulei pt prajit
  • pt pus pe pizza
  • unt 4 linguri
  • 7-8  feliute de bacon
  • cascaval ras 100 g
  • cascaval feliat 4 bucati
  • masline negre
  • ardei rosu murat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe blat de cartofi:

Se curata cartofii si se razuiesc, se amesteca cu sare si se storc putin, dupa care se amesteca cu oul si faina alba , piperul iar la final patrunjel verde tocat si usturoiul pisat bine


Se pune putin ulei intr-o tigaie(mica ) apoi se imparte compozitia in 2 si se pune cu lingura si se intinde bine pe toata suprafata. Se lasa la foc mic apoi cu grija se intoarce pe cealalata parte


Se lasa la racit dupa care se unge bine cu unt (2 linguri), se pune baconul taiat cubulete,cascaval ras,masline,ardei rosu murat. La final feliutele de cascaval,iar pt decor cascacaval ras,ardei feliute si masline


Cum piticii nu au mai avut rabdare am pus la microunde 3 minute, dar e mai bine in cuptor, 10 minute, se rumeneste frumos cascavalul


Se serveste cu...dragoste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe blat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

nadina73 1

29.05.2010, 01:19

asa e mariana

mariac 1

31.05.2010, 22:48

Panacris 1

20.09.2013, 11:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Pizza italiana