Pizza prosciutto funghi cu masline si porumb

de Bya Ralu in Pizza, 23 Ian 2013 | 3390 vizualizari

 

Aluatul de pizza e super,il recomand tuturor!Iese foarte bun:D,m-am inspirat de la reteta cameliei http://www.bucataras.ro/retete/pizza-mexicana-39962.html

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa calda
  • 1/2lingurita zahar
  • 1/2plic drojdie uscata
  • 400g faina
  • 4 linguri ulei de masline

Pentru umplutura:

  • sunca,
  • 1 cutie de ciuperci in conserva,
  • 1 ceapa alba mica,
  • masline negre taiate,
  • 1 cutie mica de porumb,
  • 1 cutie de pulpa de rosii decojita,
  • Mozzarella rasa 1/2 punga
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza prosciutto funghi cu masline si porumb:

Drojdia se amesteca cu 1 lingura de faina,3 linguri de apa si zaharul,se amesteca pana se face o pasta.Se pune pasta in bolul cu faina in mijloc,se lasa acoperit timp de 15 minute.Se adauga apa,uleiul,1 praf de sare,si se amesteca pana devine un aluat moale si elastic,dar sa nu fie lipicios.Pe masa se presara faina se adauga aluatul si se intinde o foaie cat tava.Tava o ungem cu ulei de masline,adaugam foaia de aluat.


Pulpa de rosii se pune in robotul de bucatarie,se mixeaza bine,se adauga oregano si busuioc.Se unge foaia de aluat cu pasta de rosii.Ceapa o taiem feliute subtiri si o punem la calit in ulei de masline,dupa care se adauga ciuperciile din conserva scurse,se lasa cateva minute,dupa care adaugam in tava,punem si sunca taiata cubulete,maslinele si porumbul,se adauga si mozzarella rasa si se da la cuptorul preincalzit timp de 20-25 minute (in functie de cuptor)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza prosciutto funghi cu masline si porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

Bya Ralu 1

23.01.2013, 21:16

simo
mamaieelena

sebirizescu 1

25.01.2013, 13:57

excelenta a fost pizza!

Bya Ralu 1

25.01.2013, 14:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat subtire