Pizza cu carnaciori, salam si branza

de ryta in Pizza, 24 Sep 2013 | 1210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluatul :
  • 500 g faina
  • 300 ml apa
  • un cub drojdie
  • 2 ling ulei de masline
  • oregano
  • sare
  • ptr sos:
  • 2 linguri de bulion
  • oregano
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ingrediente
  • branza rasa
  • ardei gras taiat
  • 200 g carnaciori
  • masline
  • 100 g salam
  • o bucatica de ardei iute taiat
  • felii de branza topita cu cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnaciori, salam si branza:

Se amesteca drojdia cu un pic de apa calduta dupa care se toarna peste faina,se amesteca un pic dupa care se pune uleiul de masline,oregano si sarea.Se framanta bine si se lasa la dospit circa jumatate de ora.


In acest timp se pregatesc ingredientele ptr pizza si anume:se face sosul de bulion, se taie carnaciorii,salamul, ardeiul.


Dupa ce a crescut aluatul se intinde o foaie care se pune in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt,peste care se intinde sosul si branza rasa. Apoi se pun carnaciorii, salamul, maslinele si ardeii.


Se da la cuptor ptr 20 min. dupa care se scoate, iar deasupra cat este calda se pun feliile de branza topita.


Se serveste cu Ketchup Univer.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnaciori, salam si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

24.09.2013, 20:10

nadea68 1

24.09.2013, 21:25

Lau 1

24.09.2013, 21:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Pizza XXL cu blat pufos