Pizza la tigaie...la mine chiar a fost sub 10 minute

de -Miti- in Pizza, 22 Mar 2011 | 3749 vizualizari

 

A trebuit sa incerc si eu reteta Laurei Adamache pe care am vazut-o la a noastra Gaby. Eu mai tot timpul am aluat de paine artizanala, pe care il fac cu lingura de lemn, il pun la frigider si scot cand am nevoie. Tine 2 saptamani.

 

INGREDIENTE

  • aluat ptr pizza sau paine
  • sos de tomate
  • oregano,busuioc
  • usturoi pudra
  • sare,piper
  • 1 lingura ulei de masline extra virgin
  • carnati
  • cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la tigaie...la mine chiar a fost sub 10 minute:

Se intinde o foaie rotunda pentru pizza.


Se pune in tigaie si se acopera cu capacul.


Se tine cam 4 minute si se intoarce pe partea cealalta.


Se intinde sosul facut din pasta de tomate,oregano,busuioc,usturoi pudra,sare,piper si uleiul de masline.


Se aseaza feliile de carnati si apoi cascavalul ras.


Se acopera si se mai tine cam inca 4 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la tigaie...la mine chiar a fost sub 10 minute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

adry88 1

25.05.2011, 22:29

foarte foarte buna

gaby_gabytza 1

25.05.2011, 22:37

place

Valclaudia 1

24.08.2012, 21:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza a la Ala