Pizza la tigaie...la mine chiar a fost sub 10 minute

de -Miti- in Pizza, 22 Mar 2011 | 4070 vizualizari

 

A trebuit sa incerc si eu reteta Laurei Adamache pe care am vazut-o la a noastra Gaby. Eu mai tot timpul am aluat de paine artizanala, pe care il fac cu lingura de lemn, il pun la frigider si scot cand am nevoie. Tine 2 saptamani.

 

INGREDIENTE

  • aluat ptr pizza sau paine
  • sos de tomate
  • oregano,busuioc
  • usturoi pudra
  • sare,piper
  • 1 lingura ulei de masline extra virgin
  • carnati
  • cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la tigaie...la mine chiar a fost sub 10 minute:

Se intinde o foaie rotunda pentru pizza.


Se pune in tigaie si se acopera cu capacul.


Se tine cam 4 minute si se intoarce pe partea cealalta.


Se intinde sosul facut din pasta de tomate,oregano,busuioc,usturoi pudra,sare,piper si uleiul de masline.


Se aseaza feliile de carnati si apoi cascavalul ras.


Se acopera si se mai tine cam inca 4 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la tigaie...la mine chiar a fost sub 10 minute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

gaby_gabytza 1

25.05.2011, 22:37

place

Valclaudia 1

24.08.2012, 21:27

UrsanMihaela 1

20.01.2018, 17:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Capriciosa