Pulpa de porc la cuptor stropita cu vin sec roze si cu garnitura de cartofi wedges

de amradu in Porc, 29 Ian 2017 | 532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg pulpa de porc
  • 50 ml vin roze sec (eu am folosit de la JP Chenet)
  • 40 g unt (pentru tras la tigaie pulpa)
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 kg cartofi wedges (de la Lidl)
  • sare
  • piper
  • usturoi pulbere
  • chili
  • boia iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor stropita cu vin sec roze si cu garnitura de cartofi wedges:

1. Se ia pulpa de porc, se presara pe toate partile cu sare, piper, pulbere de usturoi, chili si boia iute, apoi se topeste untul in tigaie antiaderenta, se trage la tigaie pulpa pe toate partile, pana face crusta.



2. Se unge tava cu 2 linguri de ulei de masline, se ia pulpa se pune in tava, apoi se stropeste bine cu un vin roze sec, se pune folie de aluminiu deasupra si se baga la cuptor la 200 de grade C, timp de 35 de min, dupa care se intoarce pe cealalta parte, se mai lasa inca 20-25 de min, dupa care se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa inca 25 de min.



3. Garnitura de cartofi wedges - se pun cartofii in tava pe hartie de copt, se presara putina sare si se tin la cuptor 20-25 min, la 220 de grade C.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor stropita cu vin sec roze si cu garnitura de cartofi wedges" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

dantes 1

29.01.2017, 14:18

Buna!

Bucataras Diana 1

29.01.2017, 17:02

yammy

kytz 1

29.01.2017, 17:58

Consistenta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Ceafă la cuptor cu cartofi şi usturoi