Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi

de ralu_ca in Porc, 23 Feb 2013 | 9611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 muschiuleti de porc ( eu am folosit muschii "porcarului" )
  • 4 felii de bacon
  • cativa catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente pentru porc
  • oregano
  • 1 lg ulei de masline
  • cateva feliute de sunca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi:

In primul rand am taiat cei doi muschiuleti in 3 parti, dupa care am pus cate o felie de bacon, asa cum se vede in foto. Am facut cate o "gaura" pentru a putea introduce cate un catel de usturoi sau o bucata de sunca, am condimentat, iar la final am inceput sa impletesc muschiuletii. Pentru a nu se desface am intepat pe ici pe colo cate o scobitoare. i-am pus intr-o tava si i-am uns cu putin ulei de masline. Am turnat in tava un pahar de apa si unul de vin si am introdus la cuptor. Dupa ce se rumenesc bine si la bucatarie miroase "dumnezeieste" inseamna ca sunt gata de servit.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Valclaudia 1

02.03.2013, 08:46

foarte apetisant!

T I M E A 1

10.03.2013, 00:55

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 15:21

grozav

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de praz cu măsline şi porc