Rulada din muschi de porc

de silvi0ara in Porc, 11 Mai 2010 | 6257 vizualizari

 

INGREDIENTE

    •  

      • 1muschiulet de porc  
      • 3 fire ceapa verde  
      • 4-5 frunze busuioc poroaspat  
      • 1 lingura pasta hrean  
      • 1 ou  
      • 1 lingura pesmet alb  
      • 200g carne tocata vita  
      • 130g branza gorgonzola sau cascaval  
      • 5-6 ciupercute brune
      • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschi de porc:























Carnea se amesteca cu oul,ceapa tocata marunt,sosul de hrean,pesmetul,busuiocul tocat fin si se asezoneaza cu sare si piper.Se framanta bine pana se incorporeaza toate ingredientele.


Muschiuletul de porc se curata bine de firisoarele de grasime,apoi se taie usor pe mijloc,cu grija sa nu il despicam,apoi se bate bine ca pentru snitel,punand deasupra o folie de plastic.Se bate pana se obtine o felie subtire si uniforma.


Se pune pe masa de lucru o folie de aluminiu,se unge cu ulei de masline se presara sare si piper si 1/2lingurita cimbru proaspat tocat.Se aseaza felia de snitel,iar deasupra se pune carnea tocata,se intinde frumos pe toata suprafata,apoi se pun bucatele de branza la mijlocul ruladei,iar deasupra se aseaza si palariile de la ciupercute.Se ruleaza pe lungime in folia de aluminiu,rasucind bine capetele foliei.Rulada se aseaza intr-o tava in care adaugam 300ml apa.Se da la cuptorul preancins la 230gC pentru 25-35 de minute.Se scoate,se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa in tava inca 5-10 minute sa se rumeneasca.Se servete cu garnitura din cartofi noi la cuptor,sau dupa preferinta.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

silvi0ara 1

13.05.2010, 11:04

Te aspet Nadina,chiar si fara furculite.Iti dau eu tot ce iti trebuie.

nadina73 1

13.05.2010, 23:33

stiam eu silvioara ca te gandesti la mine

silvi0ara 1

14.05.2010, 09:48

Pai cum altfel Nadina,poate mai ajung in Spania si terc si pe la tine sa pap din bunataile tale.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu costita la cuptor