Peperonata cu muschi de porc la gratar

de geoline in Porc, 16 Feb 2015 | 1348 vizualizari

 

Peperonata cred ca s ar traduce in limba romana ardeiata :)) Am mancat prima data cand am fost in vacanta in Italia, desi am fost sceptica la inceput, ma gandeam ca nu prea ar fi gustoasa. Insa am ramas surprinsa de gustul dulce/acrisor al preparatului. Am cautat reteta pe internet si de atunci o tot fac sau o pun pe mama sa o faca, ba cu snitel de pui ori cu carne de porc. Este ceva altfel, dar daca mananci o data sigur vei mai vrea:))

 

INGREDIENTE

  • 4 felii muschi de porc
  • sare, piper pentru carne sau condimente pentru gratar
  • 6 ardei galbeni si rosii mai mari
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 200 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura zahar
  • 200 ml apa calda
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peperonata cu muschi de porc la gratar:

Se taie ceapa si se caleste impreuna cu usturoiul in cele 4 linguri ulei de masline. Dupa cateva minute se pun ardeii taiati in bucati mai mari egale si se mai lasa la calit circa 10 minute. Se adauga apoi sucul de rosii , sarea, piperul, otetul si zaharul si vreo 200 ml apa calda. Se lasa la fiert inca 15 minute. Ardeii trebuie sa ramana usor crocanti nu sa se inmoaie foarte tare.


Carnea se condimenteaza si se aseaza in tigaia grill incinsa.


Pofta bunaaa!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peperonata cu muschi de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

18.02.2015, 13:52

Bya Ralu 1

19.02.2015, 17:34

bun

geoline 1

23.02.2015, 14:15

mersiii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de linte cu carne de porc