Mancarica scazuta de porc cu masline

de iri_iri in Porc, 19 Mar 2012 | 1266 vizualizari

 

.....sa stiti ca nu ma omor dupa carnea de porc dar asta am gatit in weekend.....si nu imi pare rau ,pentru ca am avut un succes nebun si am ramas si fara mancare in frigider asa ca a inceput o noua saptamana si trebuie sa pregatesc altceva.

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne macra de porc
  • 8 cepe
  • 200g masline negre
  • un morcov
  • 2 linguri de bulion
  • piper si secretul gustului.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica scazuta de porc cu masline:

Pentru inceput pegatim carnea de porc ,care o spalam un pic cu toate ca se spune ca prin spalare se pierde din vitamine. o portionam si o punem la fiert. cand incepe sa fiarba spumuim bine si o mai lasa un clocot dupa care o scoatem si aruncam apa in care am fiert-o. Separat curatam ceapa,o spalam si apoi o taiem marunt si o punem sa se caleasca cu un pic de ulei peste care adaugam un pahar de apa. Apoi curatam morcovul si il spalam si il dam pe razatoarea mica dupa care il adaugam in vasul cu ceapa si le lasa impreuna sa fiarba inabusit. Dupa ce s-au inabusit adaugam carnea si cuprindem cu apa si lasam sa fiarba la foc mic. Apoi adugam buliuonul care il desfacem cu un pic de apa. apoi adaugam maslinele, potrivim de piper si secretul gustului si d-am vasul la cutor 40 de minute. Carnea devine asa de frageda ca se topeste in gura. se serveste atat cald ,dar mai bine rece ca ii simti gustul mancarii mai bine. Va pup si pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica scazuta de porc cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

iri_iri 1

20.03.2012, 16:49

multumesc fetele mele dragi

Sim0na 1

20.03.2012, 21:58

Imi place!!!

MIUTA 1

21.03.2012, 13:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tochitura olteneasca