Mancarica scazuta de porc cu masline

de iri_iri in Porc, 19 Mar 2012 | 1615 vizualizari

 

.....sa stiti ca nu ma omor dupa carnea de porc dar asta am gatit in weekend.....si nu imi pare rau ,pentru ca am avut un succes nebun si am ramas si fara mancare in frigider asa ca a inceput o noua saptamana si trebuie sa pregatesc altceva.

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne macra de porc
  • 8 cepe
  • 200g masline negre
  • un morcov
  • 2 linguri de bulion
  • piper si secretul gustului.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica scazuta de porc cu masline:

Pentru inceput pegatim carnea de porc ,care o spalam un pic cu toate ca se spune ca prin spalare se pierde din vitamine. o portionam si o punem la fiert. cand incepe sa fiarba spumuim bine si o mai lasa un clocot dupa care o scoatem si aruncam apa in care am fiert-o. Separat curatam ceapa,o spalam si apoi o taiem marunt si o punem sa se caleasca cu un pic de ulei peste care adaugam un pahar de apa. Apoi curatam morcovul si il spalam si il dam pe razatoarea mica dupa care il adaugam in vasul cu ceapa si le lasa impreuna sa fiarba inabusit. Dupa ce s-au inabusit adaugam carnea si cuprindem cu apa si lasam sa fiarba la foc mic. Apoi adugam buliuonul care il desfacem cu un pic de apa. apoi adaugam maslinele, potrivim de piper si secretul gustului si d-am vasul la cutor 40 de minute. Carnea devine asa de frageda ca se topeste in gura. se serveste atat cald ,dar mai bine rece ca ii simti gustul mancarii mai bine. Va pup si pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica scazuta de porc cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

iri_iri 1

20.03.2012, 16:49

multumesc fetele mele dragi

Sim0na 1

20.03.2012, 21:58

Imi place!!!

MIUTA 1

21.03.2012, 13:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
pulpa de porc in foi de varza acra