Muschi la cuptor cu conopida

de Rocsi in Porc, 14 Sep 2011 | 5679 vizualizari

 

Asta am pregatit pentru week-end-ul ce a trecut(doar nu credeati ca am pregatit pentru astazi,ca doar e post;)!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc fara grasime si fara os
  • 1 borcan mic cu ciuperci intregi
  • cateva buchetele de conopida
  • jumatate cana de vin rosu
  • sare
  • piper
  • un praf boia de ardei
  • 2 foi de dafin
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 3 sferturi de cana pasta de rosii(eu am pus din cea facuta de mine in casa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi la cuptor cu conopida:

Luam muschiuletul si il spalam bine.


Il tamponam cu niste servete de surplusul de apa,apoi il taiem bucati potrivite.


Intr-un bol amestecam vinul cu sare,piper ,boia de ardei si foile de dafin,rupte bucatele.


Curatam si usturoiul si il tocam marunt.


Il adaugam si pe acesta in bol.


Amestecam bine toate ingredientele si punem peste acest bait carnea ,o acoperim cu un capac si o dam la frgider pentru 30 de minute.


Ciupercutele le scoatem din borcan si le spalam bine.


Conopida bucatele o spalam si o scurgem bine de apa.


Luam un vas yena(sau o tava de cuptor) si il ungem cu cele 2 linguri de ulei.


Punem carnea impreuna cu tot acel bait.


Deasupra punem ciupercutele si conopida.


Peste toate acestea turnam pasta de rosii.


Punem capacul peste vas.


Dam vasul in cuptor,aprindem cuptorul si lasam la o temperatura potrivita,pana ce carnea si legumele sunt bine patrunse(va mai uitat din cand in cand in vas) .


In ultimele 10 minute lasam vasul descoperit.


Scoatem din cuptor,lasam sa se racoresca putin,apoi servim!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi la cuptor cu conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

15.09.2011, 12:48

buna mancarica ai facut

MIUTA 1

15.09.2011, 13:25

Delicios

Rocsi 1

15.09.2011, 22:06

kamy,mirela,miuta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

ieri la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

ieri la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

Aperitiv rulada BigMac fara carbohidrati

pe 20.09 la 15:30

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc la cuptor