Muschi la cuptor cu conopida

de Rocsi in Porc, 14 Sep 2011 | 4064 vizualizari

 

Asta am pregatit pentru week-end-ul ce a trecut(doar nu credeati ca am pregatit pentru astazi,ca doar e post;)!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc fara grasime si fara os
  • 1 borcan mic cu ciuperci intregi
  • cateva buchetele de conopida
  • jumatate cana de vin rosu
  • sare
  • piper
  • un praf boia de ardei
  • 2 foi de dafin
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 3 sferturi de cana pasta de rosii(eu am pus din cea facuta de mine in casa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi la cuptor cu conopida:

Luam muschiuletul si il spalam bine.


Il tamponam cu niste servete de surplusul de apa,apoi il taiem bucati potrivite.


Intr-un bol amestecam vinul cu sare,piper ,boia de ardei si foile de dafin,rupte bucatele.


Curatam si usturoiul si il tocam marunt.


Il adaugam si pe acesta in bol.


Amestecam bine toate ingredientele si punem peste acest bait carnea ,o acoperim cu un capac si o dam la frgider pentru 30 de minute.


Ciupercutele le scoatem din borcan si le spalam bine.


Conopida bucatele o spalam si o scurgem bine de apa.


Luam un vas yena(sau o tava de cuptor) si il ungem cu cele 2 linguri de ulei.


Punem carnea impreuna cu tot acel bait.


Deasupra punem ciupercutele si conopida.


Peste toate acestea turnam pasta de rosii.


Punem capacul peste vas.


Dam vasul in cuptor,aprindem cuptorul si lasam la o temperatura potrivita,pana ce carnea si legumele sunt bine patrunse(va mai uitat din cand in cand in vas) .


In ultimele 10 minute lasam vasul descoperit.


Scoatem din cuptor,lasam sa se racoresca putin,apoi servim!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi la cuptor cu conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

15.09.2011, 12:48

buna mancarica ai facut

MIUTA 1

15.09.2011, 13:25

Delicios

Rocsi 1

15.09.2011, 22:06

kamy,mirela,miuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc la cuptor