Rulouri de porc cu ciuperci si cascaval

de MyCookingLife in Porc, 6 Oct 2011 | 11611 vizualizari

 

Numai bune pentru o cina in 4!

 

INGREDIENTE

  • 500 g file porc
  • 1/2 pahar vin alb
  • 6 linguri ulei masline
  • 4 crengute rozmarin
  • 2-3 frunze busuioc tocate
  • sare
  • piper
  • 4 felii mozzarella
  • Umplutura:
  • 150 g hribi
  • 8 bastonase de mozzarella
  • 4 lingurite mustar Dijon
  • 4 linguri ulei
  • 2 catei usturoi
  • cateva frunze de busuioc
  • 2 crengute cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc cu ciuperci si cascaval:

Se cresteaza fiecare bucata de carne pe lungime (2-3 taieturi), apoi se bate cu ciocanul de snitele, pana se obtin foi subtiri, uniforme. Se ung cu ulei. Se condimenteaza cu sare si piper. Se ung foile de carne cu mustar Dijon, apoi se aseaza ciupercile taiate felii si sotate 5 minute la foc mare cu usturoiul. Se aseaza si bastonasele de cascaval. Se presara busuiocul si cimbrul tocat marunt.

Se ruleaza precum sarmalele si se leaga cu ata. Se condimenteaza cu sare si piper din nou si se stropesc cu ulei. Se aseaza ierburile aromatice deasupra si se dau la cuptor, la 220 grade, pentru 20 minute, in 3-4 linguri de ulei si 1/2 cana de apa. Apoi se adauga vinul peste rulouri. Se lasa la cuptor pana se rumenesc frumos si cu 2 minute inainte de a fi scoase din cuptor se aseaza cate o felie de cascaval deasupra pentru a se gratina. Se scoate ata inainte de a fi servite.

TIPS-URI

1

Se servesc cu legume sote sau natur. Noi le-am servit cu un mix de legume natur, frecate cu unt si sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

RuxyRux 1

11.10.2011, 18:48

O reteta muncita cu ingrediente deosebite combinate ingenios...arata grozav

MyCookingLife 1

11.10.2011, 22:12

RuxyRux, multumesc pentru aprecieri!

Bunica 1

11.10.2011, 22:13

Wow, ce bunatateee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Jumări tradiţionale