Piure de cartofi cu ciuperci si friptura de porc

de Andreea Caroline in Porc, 26 Aug 2013 | 2395 vizualizari

 

Ciupercile in piureul de cartofi sunt un plus de gust minunat.Sa incercati...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc
  • 1 kg cartofi
  • 100 gr unt
  • 1\2 ceapa
  • 250 gr ciuperci
  • lapte
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu ciuperci si friptura de porc:

Carnea se spala si se taie bucati potrivite.Punem o tigaie cu ulei la incins si punem bucatile de carne.Presaram sare .Lasam sa se caleasca bine pe ambele parti.Adaugam apa cat sa acopere carnea,acoperim cu un capac si dam la foc potrivit cam 40 minute.Daca e necesar mai adaugam apa din cand in cand.Cand apa a scazut de tot si carnea e frageda inchidem focul.

Intr-o tigaie punem putin ulei si adaugam ciupercile taiate marunt.Cand aproape s-au calit adaugam ceapa tocata marunt.Cand s-au calit inchidem focul.

Separat curatam cartofii,ii spalam si ii taiem cuburi.II punem la fiert in apa rece cu sare .Cand s-au fiert ii scurgem de apa si ii pisam.Adaugam untul si laptele.La sfarsit adaugam ciupercile si amestecam bine.

Se servesc impreuna cu carnea de porc.

 

TIPS-URI

1

Carnea de porc poate fi inlocuita cu orice altfel de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu ciuperci si friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Piure de cartofi cu ciuperci si friptura de porc-0
Piure de cartofi cu ciuperci si friptura de porc-1

COMENTARII (22)

lory_andronache

lory_andronache 1

26.08.2013, 18:46

Simplu si bun iar ideea cu ciupercile e super.Bv Andreea :*

lory_andronache

lory_andronache 1

26.08.2013, 18:47

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

26.08.2013, 18:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!