Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Te-ai trezit fara chef si ti-ai zis ca azi nu faci nimic. Problema e ca n-o sa stii cand ai terminat.
Voturi:49
Voturi:16
Voturi:25
In cont 63
Perie de pantofi
Taietor de pizza
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:49
de Miha 9
ieri la 19:58
de Constelatialeu 9
ieri la 18:06
ieri la 17:41
de laura_n 7
ieri la 16:39
de Rocsi 9
12 comentarii
de gaby_duceag 8
11 comentarii
10 comentarii
11 voturi
10 voturi
MotanLaOale
Sim0na 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cristina1985 5
cati 1
Georgeta1981 1
cristyn 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Toba
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...