Mini bulz, cu telemea de capra si cascaval afumat Delaco

de AlexTeacher in Porc, 29 Dec 2015 | 1601 vizualizari

 

O bomba calorica extreeeeeem de buna ! 
Ca mai toate mancarurile romanesti care se respecta :))
Consumati cu moderatie, da dependenta ! 

 

INGREDIENTE

    • Carnaciori de bere – 200 g
    • Jumari – 100 g
    • Telemea de capra "Delaco"- 200 g
    • Oua – 12 buc
    • Mamaliga (fierbinte) mai moale – cca 1 kg
    • Ulei – 3-4 linguri
    • Cascaval afumat "Delaco" – 150 g
    • Smantana grasa – 200 g
    • Chives – 8-10 bete de decor
    • Sare, piper si boia dulce – dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini bulz, cu telemea de capra si cascaval afumat Delaco:



  • Taie carnaciorii si jumarii felii si prajeste-i in tigaie (fara ulei);




  • Folosind putin ulei, unge o forma de briose cu 12 buc;




  • Toarna putina mamaliga fierbinte in fiecare dintre locase si cu o lingura umezita in apa niveleaza totul;




  • Pune o lingura de carnaciori si jumari prajiti in fiecare dintre locase;




  • Acopera cu un alt strat subtire de mamaliga fierbinte;




  • Zdrobeste 100 g de telemea de oaie, da pe razatoare cascavalul, amesteca-le si pune-le deasupra;




  • Incinge cuptorul la 220 grade Celsius si lasa totul la gratinat pentru cateva minute;




  • Rastoarna-le pe fiecare pe farfurii individuale;




  • Zdrobeste si restul de telemea, amestec-o cu smantana si pune deasupra, pe fiecare in parte;




  • Prajeste ouale intr-o tigaie cu ulei si pune fiecare ou in parte deasupra;




  • Pune sare, piper, boia si chives tocat pe fiecare dintre ele;


    Pofta buna !





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini bulz, cu telemea de capra si cascaval afumat Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

30.12.2015, 09:54

Ce bun e!

dantes 1

04.01.2016, 06:20

Super!

mihaelar63 1

22.01.2016, 00:06

Imi surade ideea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rasol alb de porc cu ciuperci.