Friptura de porc in folie

de ralu_ca in Porc, 2 Mar 2014 | 1986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de porc
  • 1 lingura mustar classic
  • 1 lingura boia de ardei
  • 5 catei usturoi
  • sare, piper, maghiran
  • 3-4 bucati ceapa
  • bacon
  • carnat afumat
  • 5-6 cartofi
  • putin ketchup picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in folie:

Mai intai pregatim carnea. Se taie carnea bastonase (fasii) si o amestecam cu mustarul, boiaua de ardei si usturoi pisati. Condimentam cu sare, piper si maghiran. Lasam la rece pentru cel putin 60 minute.


Intr-o tava punem folie de aluminiu peste care vom pune felii de kaizer, carnea condimentata, peste punem un rand de ceapa taiata solzisori, acoperim cu un rand de cartofi taiati rondele mai subtiri si la sfarsit punem un rand de carnati taiati. Acoperim tava cu folie si dam la cuptorul preincazilt pentru aproximativ 45-60 minute. Verificam daca carnea s-a facut, se scoate, presaram putin ketchup picant si se serveste fierbinte alaturi de castraveti murati si gogosari.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in folie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

02.03.2014, 18:52

Rocsi 1

02.03.2014, 20:24

_Alina_ 1

03.03.2014, 11:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Muşchiuleţ de porc la cuptor cu garnitură de cartofi