Friptura de porc in folie

de ralu_ca in Porc, 2 Mar 2014 | 2120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de porc
  • 1 lingura mustar classic
  • 1 lingura boia de ardei
  • 5 catei usturoi
  • sare, piper, maghiran
  • 3-4 bucati ceapa
  • bacon
  • carnat afumat
  • 5-6 cartofi
  • putin ketchup picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in folie:

Mai intai pregatim carnea. Se taie carnea bastonase (fasii) si o amestecam cu mustarul, boiaua de ardei si usturoi pisati. Condimentam cu sare, piper si maghiran. Lasam la rece pentru cel putin 60 minute.


Intr-o tava punem folie de aluminiu peste care vom pune felii de kaizer, carnea condimentata, peste punem un rand de ceapa taiata solzisori, acoperim cu un rand de cartofi taiati rondele mai subtiri si la sfarsit punem un rand de carnati taiati. Acoperim tava cu folie si dam la cuptorul preincazilt pentru aproximativ 45-60 minute. Verificam daca carnea s-a facut, se scoate, presaram putin ketchup picant si se serveste fierbinte alaturi de castraveti murati si gogosari.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in folie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

02.03.2014, 18:52

Rocsi 1

02.03.2014, 20:24

_Alina_ 1

03.03.2014, 11:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu carne de pui si ciuperci
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori