Cotlet de porc marinat cu mustar si ciuperci

de MotanLaOale in Porc, 29 Ian 2013 | 7618 vizualizari

 

Pentru acest preparat Gaby este de vina! Am vazut la ea si musai a trebuit sa fac si eu! A iesit ceva nemaipomenit de bun!

 

INGREDIENTE

  • 700g cotlet de porc
  • 240g ciperci intregi (conserva)
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • MARINADA:
  • 200ml vin rosu
  • 1 lingura miere
  • 3 catei usturoi
  • 3 foi dafin
  • 1 lingurita boabe piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc marinat cu mustar si ciuperci:

Se prepara marinada si se pune bucata de cotlet in ea, se unge pe toate partile si se lasa la frigider 24 de ore, intorcandu-se din cand in cand in marinada.

Se scoate bucata de cotlet, se unge bine cu mustar pe toate partile si se pune intr-un vas termorezistent.

Se toarna si marinada, se presara cu boia de ardei iute.

Se pune capacul sau folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit pentru 1 ora.

Se intoarce de 2-3 ori pe toate partile.

Dupa o ora se pun si ciupercile si se mai introduce in cuptor pentru 40-50 minute, fara capac.

Se intoarce pe toate partile si se unge des cu zeama  din vas sa se rumeneasca frumos.

Este buna calda cu garnitura de ciuperci, sau alta, si rece ca aperitiv!

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc marinat cu mustar si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor