Friptura frageda de porc

de Alexandra Burz in Porc, 3 Aug 2015 | 20239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr cotlet de porc fara os
  • otet balsamic
  • ulei de masline
  • 200 ml vin alb
  • salvie
  • foi de dafin
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura frageda de porc:

  • Spalam bine coltetul si il crestam.
  • Intr-o tava de yena punem ulei de masline, otet balsamic si condimente.
  • Tavalim carnea bine si o lasam 1-2 ore la marinat.
  • Punem 200 ml vin alb si 100 ml apa, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 30 minute.
  • Scoatem si indepartam folia si mai lasam inca 60 minute descoperita.
  • Servim cu garnitura de cartofi si legume la cuptor.

TIPS-URI

1

Puteti servi cu orice fel de garnitura doriti.

2

Folositi salvia proaspata pentru ca are un plus de aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura frageda de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Gicuta 1

10.08.2015, 10:15

mamili 1

21.12.2015, 23:15

Draga mea Alexandra, arata de-ti vine s-o mananci cu ochii.
Asta-i motivul si ptr care am ales reteta la favorite si vreau sa o folosesc ... dar am o intrebare.
Ai incercat cumva, sau crezi ca s-ar intampla ceva daca sub carne asi pune ceva legume?

kytz 1

24.01.2017, 10:47

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc - dupa model ardelenesc