Ardei umpluti cu carne de porc

de katty in Porc, 21 Iun 2020 | 449 vizualizari

 

Ardei galbeni, proaspeti umpluti cu un amestec de carne tocata de porc si orez intr-un sos de rosii 

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei grasi galbeni
  • 500 gr spata de porc tocata
  • 1 lingura orez
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • 300 gr rosii pasate
  • boia dulce
  • cimbru uscat
  • putina faina.
  • patrunjel verde
  • smantana pentru servit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc:

Scoatem cotoarele si semintele ardeilor, fie cu ajutorul unui cutit, fie impingand cotorul cu mana spre interior, apoi tragand de el spre exterior. Spalam bine ardeii, apoi ii asezam putin cu gura in jos sa se scurga de apa. Presaram putina sare pe interior si ii lasam in asteptare.


Tocam ceapa fin. Amestecam carnea de porc tocata cu orezul spalat si scurs, ceapa tocata fin, sare, piper, cimbru.


Umplem ardeii cu aceaasta compozitie. Asezam ardeii in picioare intr-un vas. Presaram deasupra fiecarui ardei putina faina. Punem apa cat sa ii cuprinda, dar sa nu ii depaseasca si ii punem la fiert la foc mic. Dupa 15 minute adaugam rosiile pasate, foile de dafin si putin piper. Fierbem in continuare pana ardeii sunt fierti si sosul scade.


Servim cu patrunjel verde presarat deasupra si smantana.

TIPS-URI

1

dupa ce am pus rosiile putem termina mancarea in cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

abstract01 1

21.06.2020, 23:18

foarte bun

mirela0911 1

23.06.2020, 20:03

Ce buni sunt!

Ancutsa 1

23.06.2020, 20:12

Foarte buni!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de masline si carne de vitel

de Bunica 7

la 13:53

Desert Preanici sau turtite dulci basarabene

de RODIMUR 7

ieri la 21:48

Desert Portokalopita - placinta greceasca cu portocale si iaurt

de oanapl 6

ieri la 21:10

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

de Rocsi 9

pe 26.09 la 20:32

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti si aromati, in vas roman