Chiftelute din carne cu cartofi

de Valclaudia in Porc, 2 Mai 2015 | 1090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 2 cartofi potriviti dati pe razatoarea mica si storsi de zeama
  • 2 felii de paine inmuiate in apa si stoarse foarte bine
  • 4 - 5 catei de usturoi pisati
  • 1 ou
  • sare, piper, ienibahar si boia dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne cu cartofi:

Curatam cartofii, ii spalam si ii trecem pe razatoarea fina.


Feliile de paine le trecem sub jet de apa rece, le stoarcem apoi in maini sa scurgem apa si zdrobim painea peste cartofii rasi.


Adaugam carnea tocata, usturoiul pisat,1 ou si condimente dupa gust.


Amestecam toate ingredientele sa se omogenizeze bine compozitia de chiftele.


Punem uleiul la incins in tigaie, formam chiftelutele dupa marimea si forma dorita, apoi le prajim la foc iute in baie de ulei (uleiul trebuie sa le cuprinda in intregime pentru a se praji uniform).


Dupa ce s-au rumenit le scoatem pe hartie absorbanta si servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

dantes 1

03.05.2015, 09:51

Bune!

mirela0911 1

03.05.2015, 13:11

Bune chiftelutele!

anca_rm 1

04.05.2015, 09:48

bune chiftelele astea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Parjoale